PRODUSE
Lamele noastre M42 Bi-metal sunt fabricate din otel de calitate superioasa cobalt M42, care este foarte potrivit pentru taierea materialelor dure, cum ar fi otelul inoxidabil, monel, nichel, inconel si altele.
ALLPOWER

metal-01-allpower-300x67

 

O lama eficienta potrivita pentru diferite metode de taiere in majoritatea materialelor, cum ar fi; Otel de scule, grafit, aluminiu si otel inoxidabil. Unghiul de taiere pozitiv al dinților 2/3, 3/4, 4/6 și 5/8. Profilul dinte: PFV, Dinti 6/10, 8/12 și 10/14 au un unghi de taiere drept (0 grade). Profilul dinte: FV

POWERMAX

 

Profil al dintelui unic dezvoltat special pentru tevi, grinzi, tuburi si profile. Dintele armat functioneaza foarte bine atunci cand taierea este pachet. Vibratie redusa, mai putin zgomot si viata imbunatatita a lamei. Profilul dinte: PXV

COMMANDER

 

Profilul dintelui special conceput cu un debit imbunatatit si viteza sporita de taiere. Conceput pentru debitarea de productie a materialelor solide, greu de taiat. Profilul dinte: PCV III

OPTIMIZER

 

Productia de taiere de bucati mari solide din otel inoxidabil otel de scule, hastelloy, titan si materiale pe baza de cobalt. Profilul dintelui pas drepte: PO cu pas variabil: POV

PERFORMER

 

Lama Bi-metal de calitate cu M51 HSS-dinte, pentru materiale greu de taiat. Rezistenta la uzura si temperaturi ridicate, timp de viata mai lung, rezistenta ridicata si rata de taiere mai mare. Profilul dintelui: PO, POV, PVF

RAPID CT 30

 

Lama de carbura din tungsten pentru taierea materialelor dure, cum ar fi din otel inoxidabil si otel de scule. Geometria unica ofera un debit imbunatatit, un nivel de zgomot mai mic si de productie ridicata. Rapid CT 10, pentru taiere mai rapida si perfecta a suprafetelor.

RAPID CT 10

 

Lama de carbura de tungsten pentru taiere de aluminiu si aliaje neferoase. Material suport special creste rezistenta la uzura atunci cand se utilizeaza viteze mari de taiere . CT Rapid 30, pentru o productivitate ridicata si viata lunga a lamei.

RAPID CT 40

 

Lama de carbura de tungsten pentru taiere prin inductie a materialelor din otel cromat si materiale solidificate. CT Rapid 40, pentru taierea materialelor cu duritate intre 50 si 60 HRC. Toate panzele de ferastrau cu carburi metalice pot fi livrate cu un invelis special pentru o durata de viata mai mare.

SILCO

 

Banda de ferastrau realizata dintr-un otel cu continut ridicat de siliciu pentru a obține o flexibilitate buna, o performanta mare si o taiere economica. Potrivit pentru taierea lemnului, aluminiului, alamei, cuprului, plumbului, zincului, grafitului, fibrei de sticla, plasticului și a altor materiale neferoase.

SILCO-LOG

 

Banda de ferastrau special conceputa pentru taierea pe ferastrau mobil. Fabricata din otel de siliciu, care ofera flexibilitate si performanta ridicata.

M42 LOG

 

Banda de ferastrau cu dinti din otel de mare viteza pentru o performanta crescuta si o viata mai lunga intre ascutiri. Banda de ferastrau special conceputa pentru taiere pe ferastraie mobile.

PRIMECUT

 

Banda de ferastrau pentru toate tipurile de carne proaspata sau congelata, produsa din otel de cea mai inalta calitate. Dinti sunt ascutiti pentru performante optime in taierea carnii si a oaselor, care minimizeaza pierderile de material.

STRAIGHT

 

Banda de ferastrau pentru taierea materialelor moi si fibroase. Asigura o suprafata neteda, fara margini robuste.

WAVY

 

Banda de ferastrau pentru spume, paine, cauciuc, materiale de etansare, din piele, aluminiu moale, din carton ondulat, roti de polizat, etc.

SCALLOP

 

Banda de ferastrau pentru acelasi tip de materiale ca WAVY, aceasta taie mai repede, dar ofera o suprafata usor mai aspra.